1a CURSA LA CERETANA SKI MUNTANYA



Hem rebut aquest mail que reproduim tot seguit per a informació dels socis i del public en general

Hola a tothom,

us envio aquest per fer-vos saber que el Club Exc. Cerdanya (GREC), La Molina i Dsnivell, estem organitzant el Campionat de Catalunya Individual d’Esquí de Muntanya a La Molina el diumenge 26 de febrer.

Com molt bé sabeu, una de les parts més importants en l’organització d’esdeveniments esportius sense afany de lucre, són els voluntaris.

I aquí és on hi entreu vosaltres. Us volia demanar si  teniu disponibilitat i ganes òbviament, a cadascun de vosaltres si podia aportar un granet de sorra per tal de que la cursa sigui un èxit.

Les funcions a realitzar serien variades depenent de les capacitats i voluntats de cadascú, traçar la cursa, controls de pas, avituallament a l’arribada, elaboració de classificacions, atenció als corredors, etc...

Els voluntaris rebran el mateix regal que els corredors, una samarreta tèrmica Sport HG commemorativa de la cursa valorada en 28 €, i el dinar pagat al xalet-refugi de la UEC a La Molina.
Us agrairia molt que em confirméssiu si podeu col.laborar amb la cursa, i després ja parlarem individualment amb quina pot ser la funció més adequada.

Moltes gràcies a tots/es!

Per a qualsevol informació dirigiu-vos al GREC, els divendres al local del Casino de Puigcerdà, o bé per tf.