AUDIOVISUAL, 23 d'octubre

TRESC PEL PARC NACIONAL DEL TRIGLAV
( Alps Julians. Eslovènia )
Aquest estiu un grup de companys del GREC van programar un tresc amb la intenció de descobrir el món alpí eslovè. La bellesa dels seus boscos i les seves muntanyes romandran per molt de temps en el seu record.
Itàlia, Àustria i Eslovènia es reparteixen tot el conjunt de muntanyes dels Alps Julians. D’entre totes elles, les que s’aixequen a Eslovènia són les menys conegudes, i una manera de conèixer -les és a través del tresc que us proposem pel Parc Nacional del Triglav.


En el cor del Parc es troba el llac de Bohinj, punt de partida del tresc, i que al llarg de 7 dies, de refugi en refugi, ens porta per les zones més interessants del parc, amb una gran varietat de paisatges i de vistes espectaculars. Així, els boscos de coníferes i fagedes donen pas al prats de pastura i a la calcària blanca de les muntanyes. El nucli central del parc l’ocupa la Vall dels Llacs del Triglav i el punt culminat és la muntanya del Triglav ( 2.864m ), símbol dels eslovens, la silueta de la qual ens acompanyarà en tot el recorregut.
Us esperem el divendres 23 d’octubre a les 20,30 al local de GREC, Rambla Josep M. Martí, 1 ( Casino Ceretà, 1r pis)