Inauguració del nou local social

Tal i com us vam proposar, el passat 17 d’agost vam fer, amb un gran èxit de participació, la “inauguració” formal del nou local, durant la qual vam gaudir d’un refrigeri al Jardí Arqueològic del Museu Cerdà, recentment restaurat.

També vam aprofitar la nombrosa presència de socis i amics per tal de fer la votació del “Cim Protector del GREC”.
 El resultat fou ajustat, quedant com segueix:

Vots emesos: 24
Vots vàlids: 24
Pic de la Cometa: 7 vots
Pic de la Grava: 4 vots
Pic de la Muga: 3 vots
Penyes Altes del Moixeró: 5 vots
Pic d’Eina: 5 vots

Per tant, amb un 29,2 % dels vots emesos, i seguit de prop pel Pic d’Eina, fou escollit com a Cim Protector del GREC el Pic de la Cometa (2763 m).

Per a aquells que no el conegueu, us direm que el Pic de la Cometa fa frontera entre les comarques de la Cerdanya, l’Arieja i el Capcir. És divisòria hidrogràfica entre el riu Tet i el riu Arieja, atès que les valls que hi conflueixen, pel seu vessant sud una i pel vessant nord l’altra, en són tributàries.

Us podem avançar que, tal i com us proposàvem el passat mes de juny en encetar aquesta elecció, estem preparant una ascensió tardorenca al pic, pel vessant clàssic de la Vall de la Grava. Per a l’any vinent, estudiarem ascensions més llargues i exigents, des del costat occità. S’obre a l’horitzó del GREC un escenari formidable amb un protector excel·lent.

Gràcies a tots per fer-ho possible!